Ramon Grau col·labora amb el projecte de la nova sala de Canals-Galeria d'Art

Cultura

Publicat el 25/mar/08 per Oriol Sumsi

L'editor santcugatenc Ramon Grau col·laborarà a títol personal amb el nou projecte de Canals-Galeria d'Art. Grau serà soci de la nova sala de Josep Canals i assegura que participarà activament i amb molta il·lusió en el nou repte. L'editor destaca el bon estat de l'art santcugatenc, que es reflecteix en el gran número de galeries que hi ha a la ciutat.

La col·laboració és fruit d'una llarga amistat entre Josep Canals i Ramon Grau. L'editor destaca el suport que el galerista ha donat a l'art d'avantguarda santcugatenc durant 35 anys i la defensa permanent que ha fet del seu oncle, l'artista Grau Garriga.

Segons Ramon Grau, el nombre de galeries que hi ha a Sant Cugat certifica el bon estat de l'art a la ciutat, tot i que a nivell econòmic la situació és força difícil.

Ramon Grau

A Sant Cugat hi ha moltes galeries, i això és bon senyal. Com a negoci el sector no és fàcil, però aquest no és el motiu pel qual m'he sumat al nou projecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Grau ha avançat que la nova sala de Canals-Galeria d'Art, que s'ubicarà a la plaça d'Octavià, continuarà en la mateixa línia que fins ara, amb exposicions d'art contemporani i donant cabuda a artistes consagrats i emergents, molts d'ells santcugatencs i vinculats a l'Escola Catalana de Tapís.