L'Esbart Mediterrània comparteix escenari amb dos altres grups per promoure els balls tradicionals


  • Comparteix:

L'Esbart Mediterrània ha participat per primer cop aquest dissabte a la Roda d'Esbarts Catalònia amb una trobada a Sant Cugat. Juntament amb dos esbarts més, han fet una exhibició de balls tradicionals, tallers infantils i una xocolatada a la plaça de l'Om, una festa que ha reunit més de cent persones. La Roda d'Esbarts continua les properes setmanes amb la visita de l'Esbart Mediterrània a diverses ciutats catalanes.

La Roda d'Esbarts infantils és una iniciativa de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires que consisteix en organitzar trobades de diferents grups en diverses ciutats del país per tal de donar a conèixer els seus balls i activitats.

Aquest dissabte ha estat el torn de Sant Cugat, on a més del Grup Mediterrània s'ha comptat amb la presència de Bitrac Dansa, d'Igualada, i de l'Esbart Dansaire, de Granollers. Tots tres esbarts han fet actuacions i després els més petits han pogut gaudir de tallers de dibuix i malabars i d'una xocolatada.

La responsable de l'Esbart Mediterrània, Cristina Viñallonga, explica l'objectiu d'aquesta Roda d'Esbarts.

Cristina Viñallonga

Es tracta de difondre la dansa catalana, que en aquests moments està una mica deixadeta, sobretot per part de les institucions.


Després de fer d'amfitrió a Sant Cugat, l'Esbart Mediterrània visitarà durant les properes setmanes les ciutats de Granollers i Capellades. El primer de juny hi haurà una festa de cloenda amb la participació de tots els grups que han participat a la Roda d'Esbarts a Gualba, al Vallès Oriental.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hola! No té res a veure si l'esbart ha participat o no, si no que el nom del Grup , des de la seva creació fa gairebé 15 anys, és Grup Mediterrània, i no esbart Mediterrània ( que és un esbart de Figueres ).

David. Enviat el 1/abr/08


El nom és Grup Mediterrània, i no ESbart Mediterrània. L'esbart Mediterrània és un esbart de Figueres...

gat. Enviat el 2/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.