Mikel Erentxun repassa la seva carrera artística en un concert acústic a La Carpa


  • Comparteix:

Més de 500 persones han assistit aquest dissabte a la nit al concert que el cantant Mikel Erentxun ha fet a La Carpa. L'ex-vocalista de Duncan Dhu ha presentat cançons del seu proper disc i ha interpretat també els grans clàssics del grup basc, com 'Cien Gaviotas', 'Esos ojos negros' i 'En una calle de París'. Cugat.cat ha regalat més de 30 entrades per assistir al concert, que ha servit per celebrar el dotzè aniversari de la Carpa.

Durant el concert, de format acústic, Mikel Erentxun ha recuperat les cançons que van fer famós el grup Duncan Dhu i ha presentat algunes de les cançons que apareixeran al seu proper disc, que sortirà el maig.

El cantant ha explicat a Cugat.cat que es troba en un punt d'inflexió de la seva carrera, ja que es proposa no interpretar més les cançons clàssiques.

Escoltem Mikel Erentxun.

Mikel Erentxun

Amb aquest disc pretenc tancar una etapa i obrir-ne una de nova. Mentrestant, em trobo fent petits concerts acústics. És un any de replantejament.


El concert, de dues hores de durada, ha sigut l'últim acte de les celebracions del dotzè aniversari de La Carpa. Properament, el recinte portarà en concert l'aragonès David Civera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.