El cineasta santcugatenc Pau López, ponent del Base Film Festival de Terrassa


  • Comparteix:

El santcugatenc Pau López ha participat aquest dilluns en el col·loqui organitzat pel Base Film Festival de Terrasa. El certamen, que enguany arriba a la quarta edició, projecta diferents treballs de joves cineastes de tot Europa. Aquest dilluns també s'ha projectat el curtmetratge 'Extraviados' dirigit per López.

El Base Film Festival, organitzat per l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i l'Ajuntament de Terrasa, és un punt de trobada entre joves cineastes europeus on mostren les seves creacions.

Pau López ja va participar a la trobada en la primera edició on va presentar el seu primer treball com a director, 'Extraviados'. Ara el cineasta santcugatenc hi ha tornat com a ponent.

Pau López considera important la col·laboració entre els cineastes novells. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Pau López

Quan comencem ens hem d'ajudar. Poca gent s'arrisca per gent jove.


En el certamen també es projectarà 'El orfanato' de Juan Antonio Bayona, pel·lícula en la qual també va participar Pau López.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'agrada molt l'estil del Pau López. és i serà sempre un gran professional, ja que despren entusiasme per allò que fa.

Helena. Enviat el 1/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.