L'obra 'Intimitat' posa aquest dissabte en dubte la validesa de la família al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'Intimitat', basada en la novel·la homònima de Hanif Kureishi, arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori amb els actors Joel Joan i Clara Segura. El muntatge, dirigit per l'argentí Javier Daulte, relata la crisi d'una parella a patir de la història d'un home en crisi que decideix abandonar els seus fills i la seva dona.

Els actors Joel Joan i Clara Segura tornen a reunir-se dalt l'escenari amb el muntage 'Intimitat', dirigit per l'argentí Javier Daulte. L'obra és una adaptació de la novel·la de Hanif Kureishi on el públic podrà penetrar en la crisi que viu una parella i fer la funció de voyeur. 'Intimitat' farà reflexionar el públic sobre la validesa de la família en la societat occidental.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat el treball dels actors.

Pep Tugues

Tenim teatre amb majúscules, Joel Joan està esplendoròs.


'Intimitat' es podrà veure a partir de les deu de la nit al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 21 euros i la durada de l'espectacle és d'una hora i 20 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.