Anthony Blake mostra aquest divendres la seva mestria mentalista al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El muntage 'Más cerca', del mentalista Anthony Blake, mostrarà aquest divendres al Teatre-Auditori un recorregut per les diferents facetes d'aquesta disciplina de la màgia. L'espectacle, on el públic tindrà el seu protagonisme a través de la participació, incorporarà la predicció, la vidència, la telepatia i la premonició.

L'il·lusionista Anthony Blake arriba al Teatre-Auditori amb una proposta més íntima titulada 'Más Cerca', on viatja cap als seus orígens amb un espectacle d'un to marcadament lúdic. Els espectadors a través d'aquest muntatge podran posar en pràctica tota la seva imaginació.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que les sorpreses estan garantides amb aquest espectacle.

Pep Tugues

És un espectacle que sorprendrà la gent i a més es buscarà molt la proximitat amb el públic.


L'espectacle 'Más Cerca' es podrà veure aquesta divendres a la nit. El preu de l'entrada és de 21 euros i la durada del muntatge és d'una hora i 30 minuts.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Me parecio muy flojo, se le vieron muchos trucos, como cuando escribe con el dedo pulgar. Es mucho mejor Luis Pardo, ademas es mas cercano, Blake tiene unos aires de prepotencia y una falta de respeto al público muy desagradable.

FassmanJR. Enviat el 7/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.