El cicle del cinema d'autor porta avui 'Death of president', de Gabriel Range


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula

El cicle cinema d'autor projecta aquest dijous 'Death of a president', del director britànic Gabriel Range. 'Death of a president' narra una història versemblant sobre l'assassinat del president George Bush.

La pel·lícula comença quan el 19 d'octubre de 2007 George Bush va a Chicago per fer una conferència en una visita oficial. Allà l'esperen milers de manifestants que s'oposen a la política del president respecte la guerra de l'Iraq. La policia, durant la visita de Bush, aconsegueix controlar els manifestants però després del discurs del president i en un moment fugaç unes bales arriben al pit de George Bush i del seu guardaespatlles.

La pel·lícula conté centenars d'imatges reals que fan la història més creïble. El director pretén amb aquest film denunciar 'l'enorme mal que s'ha fet amb la guerra de l'Iraq'.

Aquest atemptat fictici va suscitar molta polèmica en els diferents països, especialment als EUA, on va ser vetada en la majoria de les sales. La data de la mort fictícia de Bush era posterior a la data d'estrena del film.

La primera sessió començarà a dos quarts de vuit de la tarda i la darrera ho farà a les deu de la nit. El preu de cada sessió és de tres euros. La pel·lícula es projectarà a les sales Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.