Joan Pera torna al Teatre-Auditori amb l'obra 'Òscar una maleta, dues maletes, tres maletes'


  • Comparteix:

L'obra 'Óscar: una maleta, dues maletes, tres maletes' arriba al Teatre-Auditori amb els actors Joan Pera i Lloll Betran en el repartiment i la direcció d'Abel Folk. El muntatge, que es podrà veure aquest divendres i dissabte a partir de les deu de la nit, porta a l'escenari la comèdia de l'autor Claude Megnier.

Els actors Joan Pera i Lloll Bertran protagonitzen l'obra 'Óscar: una maleta, dues maletes, tres maletes', una esbojarrada comèdia de Claude Magnier que es desenvolupa al voltant de tres maletes idèntiques però que corresponen a tres persones diferents.

La història comença quan un empresari que viu tranquil·lament amb la seva dona i la seva filla rep la visita d'un home de confiança en els negocis. Aquest li exigeix un augment de sou per poder-se casar amb la seva núvia, que és precisament la filla de l'empresari, personatge que interpreta Joan Pera.

L'actor Joan Pera destaca per què 'Óscar: una maleta, dues maletes, tres maletes' és una gran comèdia a interpretar com a actor.


Joan Pera

Aquesta comèdia em permet jugar a tots els nivells. És una de les obres on més he estat jo mateix.



D'altra banda, Joan Pera ha explicat a Cugat.cat que aviat començarà a rodar la seva primera pel·lícula, una comèdia de Sergi Belbel titulada 'Forasters' sota la direcció de Ventura Pons. El film comptarà també amb la interpretació d'Anna Lizaran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.