Joan Pera torna a seduir el públic del Teatre-Auditori amb 'Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes'


Temes relacionats

Joan Pera torna al Teatre-Auditori amb l'obra 'Òscar una maleta, dues maletes, tres maletes' (11/abr/08)


  • Comparteix:

L'actor Joan Pera, protagonista de la comèdia 'Òscar:una maleta, dues maletes, tres maletes', torna a seduir el públic del Teatre-Auditori amb el seu humor més popular. Acompanyat de les actrius Lloll Bertran i Mont Plans i l'actor Miquel Sitjar, Pera ha donat vida a una de les comèdies més conegudes de la literatura dramàtica francesa contemporània.

El muntatge teatral 'Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes', una comèdia de l'autor francès Claude Magnier, escrita fa uns 50 anys , ha entretingut i divertit el Teatre-Auditori durant les més de dues hores i mitja de durada de l'espectacle.

El públic ha rigut amb els constants jocs escènics de l'actor Joan Pera en el paper del senyor Costabella, un ric empresari que viu aburgesat i tranquil fins que la seva vida comença a trontollar arran d'una visita. Tres maletes han estat els objectes encarregats de crear un caos còmic dalt l'escenari.

El públic s'ha mostrat així de satisfet al finalitzar l'obra.

Públic

Ha estat molt bé. / L'obra té una temàtica molt entretinguda, és una obra interessant. / Molt divertida, he rigut molt. / Molt bona ja l'he vist dues vegades, m'encanta el Joan Pera.


El muntatge s'ha pogut veure aquest divendres i dissabte a l'equipament municipal. L 'obra dirigida per Abel Folk ha fet temporada al Teatre Condal de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.