Sant Cugat se suma al Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

Nou escoles de dansa de la ciutat participaran en les activitats del Dia Internacional de la Dansa que se celebrarà a Sant Cugat a partir de dijous de la setmana vinent. L'espectacle 'Goldberg', de Ferran Carvajal, la tradicional mostra d'escoles i el muntatge 'Ex3ms' de Color Dansa ompliran unes jornades que es tancaran el dimarts 29 d'abril amb una festa al Casal de Joves TorreBlanca.

El grup Mediterrània i l'Escola Fusió se sumen enguany a les activitats del Dia Internacional de la Dansa a la nostra ciutat, que sota el lema 'Sant Cugat balla' vol apropar diferents estils de ball als santcugatencs.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la gran diversitat que es podrà veure durant gairebé una setmana.

Xavier Escura

Cal destacar la diversitat que es podrà veure de diferents formes de dansa a la nostra ciutat.


Les escoles participants s'han mostrat molt satisfetes davant el creixement d'aquesta diada a la nostra ciutat. Ho ha destacat la membre de Color Dansa, Assumpta Taulé.

Assumpta Taulé

Va començar molt petit, massa acadèmic i tancat. Ara la mostra és molt oberta.


Precisament, Color Dansa protagonitzarà una de les novetats d'enguany amb la representació de 'Work in progress-Ex3ms' diumenge de la setmana vinent a les sis de la tarda al Teatre la Unió.

Abans, però, serà el torn del cicle de cinema d'autor amb la projecció de 'Rytm is it! ¡Esto es ritmo' dijous de la setmana vinent als Cinemes de Sant Cugat en dues sesions a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

Divendres de la setmana vinent el televisiu Ferran Carvajal visitarà el Teatre-Auditori amb Goldberg a les deu de la nit.

Un dia més tard, arribarà la mostra de dansa de les escoles santcugatenques a les vuit del vespre a la plaça de l'Om.

El matí de diumenge anirà acompanyat de la música de Big Drums a la Unió en unes jornades que acabaran amb la Festa de la Dansa al casal de Joves TorreBlanca.

El coordinador del casal, Quim Pla, ha fet una crida a la participació en el que ha definit com una 'jam sesion del ball'.

Quim Pla

TorreBlanca se suma amb una festa amb gent que està treballant la dansa al casal i convidem tothom a participar-hi.


La festa se celebrarà el Dia de la Dansa, el dimarts 29 d'abril a les nou de la nit. Aquest acte servirà perquè tothom qui ho vulgui pugui pujar a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.