'Cabaret Pedrolo', aquest divendres a la Floresta


  • Comparteix:

La Unió Recreativa i d'Esports de la Floresta (UREF) acull aquest divendres l'obra de teatre 'Cabaret Pedrolo', representada per la companyia barcelonina La Quadra Màgica. D'altra banda, l'Agrupació Teatral la Floresta prepara 'El mètode Gronhölm' per representar-la a finals de maig.

La UREF promou un projecte anual en què es fan diverses activitats durant el cap de setmana. Els matinals de diumenge estan dirigits als nens i els divendres al vespre es porten grups que toquen músiques de diferents llocs del món.

En paral·lel, l'Agrupació Teatral la Floresta està preparant per finals de maig 'El mètode Grönholm'. Al juliol, representarà l'obra 'L'expresident' durant la programació de la Festa Major de la Floresta el 20 de juliol.

En aquesta obra, hi participarà una alumna del taller de teatre de l'escola de la Floresta. Està previst que el taller continuï per formar una bona base teatral al districte.

Maribel Martínez és secretària de l'agrupació.

Maribel Martínez

El taller de teatre de l'escola de la Floresta que promou la UREF és part de la pedrera de l'Agrupació Teatral.


Per la diada de Sant Jordi la UREF, juntament amb l'Ajuntament, farà a l'institut Arnau Cadell una lectura de la llegenda de Sant Jordi.

Finament, divendres de la setmana vinent la companyia La Quadra Màgica representarà 'Hotel Barcelona', una adaptació de 'Terra Baixa' d'Àngel Guimerà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.