La cantata 'Rebel·lió a la cuina' omple a vessar el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Prop de 500 nens de segon de primària de les 10 escoles públiques de la ciutat han ofert aquest dimecres la tradicional Cantata al Teatre-Auditori. Els escolars han cantat l'obra 'Rebel·lió a la cuina' d'Antoni Miralpeix en la 5a edició d'aquesta iniciativa.

El repertori de la cantata s'ha basat en peces com 'Lluna de la ciutat', 'La colla del follet valent', 'La tortuga' i 'Renoi, quin joc'. Els prop de 500 infants que han omplert a vessar l'escenari del Teatre-Auditori han estat dirigits per Roser Megías, mentre que la narració que ha anat encadenant les peces de la cantata l'han feta Maria Hernández i Bet Tena.

La cantata s'emmarca dins del pla de dinamització educativa, un recull d'activitats que l'Ajuntament oferta als centres educatius de la ciutat.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha destacat la gran acceptació que ha tingut la iniciativa entre pares, centres educatius i escolars de la ciutat.


Esther Salat

Hem tingut una participació excel·lent. Hem pogut comptar amb la participació de totes les escoles públiques, amb prop de 500 nens i 700 pares i familiars.


La principal novetat d'aquesta cinquena edició de la cantata ha estat que, en acabar l'actuació, els escolars han interpretat cançons d'anteriors edicions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'agradaria poder escoltar alguna canço mitjançant aquest medi.

Marita. Enviat el 18/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.