Cugat.cat se suma al Sant Jordi amb programació especial i nous continguts


  • Comparteix:

Cugat.cat s'aboca amb la diada de Sant Jordi amb programació especial per FM i nous continguts digitals. Com cada any Ràdio Sant Cugat es desplaçarà a la plaça d'Octavià per apropar els autors, les entitats i els llibres més venuts de la jornada amb un programa al carrer. Enguany es fomentarà la participació a través de la web amb concursos i el sorteig dels èxits d'aquest 23 d'abril.

Al matí el magazín 'Sant Cugat a fons' es traslladarà a la plaça d'Octavià per seguir el començament de la jornada. El plat fort de la diada serà el programa 'Especial Sant Jordi' presentat per Sílvia González que, des de les cinc i fins a les vuit de la tarda, aproparà l'actualitat al centre de la ciutat amb entrevistes en directe amb autors, paradistes i entitats.

Durant el programa, els alumnes de l'escola d'adults recitaran poemes del món. El programa també revelarà els guanyadors del concurs literari del diari electrònic.

En aquest sentit, la coordinadora de programes especials de Cugat.cat, Sílvia González, ha volgut fer èmfasi en la presència de la web dins el seguiment de la jornada.

Sílvia González

Aquest és el primer Sant Jordi de Cugat.cat i els santcugatencs podran publicar els textos i escoltar poesia a la web.


Els relats es publicaran a la web i tots els participants s'enduran una bossa de la Biblioteca del Mil·lenari, que hauran de demanar donant el seu nom a l'estand que la biblioteca tindrà aquest dimecres a la plaça d'Octavià.

A més, si els participants responen correctament una pregunta que figura a la web, entraran en un sorteig dels llibres més venuts per Sant Jordi. La iniciativa compta amb la participació de les llibreries Alexandria, el Celler de Llibres, l'Amic Imaginari, Mythos i Paideia.

Els continguts de la plana web Cugat.cat es completaran durant la setmana amb textos dels poetes catalans llegits pels rapsodes del programa 'Versos' de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.