Mostra de curtmetratges aquesta nit al Casal de joves Torreblanca


  • Comparteix:

Tres santcugatencs mostren els seus curtmetratges aquest divendres al vespre al Casal de Joves de TorreBlanca. Aquestes obres es presenten en el marc de la nit del cinema jove de l'equipament juvenil.

La mostra abarca cinc curts que estan dirigits, realitzats, escrits i produïts per joves. Tres d'aquests curtmetratges són obra de santcugatencs. 'Extraviados' de Pau López, 'Un mundo numérico' de Carles Velat i 'Desig en ment, poder en mà' del Taller de Cinema del Casal de Joves de TorreBlanca.

La productora de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), Escándalo Films, ha produït el curtmetratge de Pau López. L'autor, que explica la relació entre pares i fills, considera que 'el tracte amb els nostres pares és sovint conflictiu però en el fons són els més importants per a nosaltres'. El curtmetratge està finançat entre Escándalo Films i l'equip de Pau López.

Escoltem què significa per l'autor presentar el curtmetratge a la nostra ciutat.

Pau López

M'alegra molt i em fa sentir orgullós poder projectar el film a Torreblanca.


La mostra, enmarcada en les activitats de la nit jove del Casal de Joves de TorreBlanca, es podrà veure avui a les deu de la nit. El casal muntarà una gran pantalla a la sala annexa pels joves de la ciutat que estan interessats en el món del cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.