Valldoreix, la Floresta i les Planes avancen el Sant Jordi al cap de setmana


  • Comparteix:

Valldoreix ha avançat, un any més, el Sant Jordi, i aquest diumenge ha omplert la plaça del Casal de Cultura de parades de llibres i d'artesania. Una xocolatada i una ballada de sardanes han servit per amenitzar la jornada, que s'ha completat durant la tarda amb teatre i tallers per als més petits. La Floresta i les Planes també han avançat la festivitat organitzant, aquest diumenge, diverses activitats.

Ja és una tradició que Valldoreix celebri el Sant Jordi el cap de setmana abans de la diada, buscant que els veïns del districte puguin participar més a la festa. A jutjar pels llibreters, els artesans i els assistents, la iniciativa sembla satisfer a tothom.

Escoltem les valoracions d'alguns dels presents en aquest Sant Jordi avançat.

Assistents

Un espai d'èxit total, ple de gent, pel que sembla, passant-s'ho molt bé. / Ens coneixem gairebé tots, però serveix per conèixer més gent. / Ho trobo molt bé, amb les sardanes i la xocolata desfeta.


Els districtes de la Floresta i les Planes han avançat també la festivitat organitzant activitats aquest diumenge. Una lectura de contes al centre Social i Sanitari, d'una banda, i parades de llibres i roses a la plaça de la Creu d'en Blau, de l'altra, han fet que els veïns poguessin viure el Sant Jordi amb més tranquil·litat i proximitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.