La Festa del Llibre Gegant aplega un centenar de nens i 32 il·lustradors


  • Comparteix:

Un nou Llibre Gegant de Sant Cugat s'ha omplert aquest diumenge amb els relats d'un centenar de nens i nenes de la ciutat i els dibuixos de 32 il·lustradors. Enguany, la iniciativa ha arribat a la seva 18a edició per donar pas a les celebracions de la Diada de Sant Jordi.

La plaça de Barcelona s'ha tornat a omplir un any més de canalla per confeccionar de forma conjunta el Llibre Gegant. Tot i la pluja, un centenar de nens i nenes han pogut escriure els seus relats i contes.

La membre de l'Associació del Llibre Gegant, Dolors Serra, explica el tipus de contes que componen aquesta darrera edició.

Dolors Serra

Són històries molt personals, de l'entorn escolar, familiar i vivencial dels nens


Després de 18 anys, la Festa Gran del Llibre continua mantenint el mateix esperit i donant el tret de sortida a les celebracions de la Diada de Sant Jordi. Ho explica Dolors Serra

Dolors Serra

És una festa que reuneix nens i il·lustradors. Els nens escriuen les històries que els il·lustradors dibuixen.


Una vegada enquadernat, el Llibre Gegant d'aquest any es podrà veure a la Biblioteca del Mil·lenari coincidint amb la Festa Major de Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.