Sant Cugat surt al carrer per gaudir dels llibres, les roses i el bon temps


Temes relacionats

Música, rondalles i sardanes per Sant Jordi a Sant Cugat (23/abr/08)

La Simfònica de Sant Cugat interpreta Txaikovski per Sant Jordi en un concert amb entrades exhaurides (23/abr/08)

Cugat.cat se suma al Sant Jordi amb programació especial i nous continguts (23/abr/08)


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'han abocat als carrers i especialment a la plaça d'Octavià per gaudir d'una diada de Sant Jordi marcada pel bon temps. El grup multimèdia municipal Cugat.cat s'ha bolcat en aquesta celebració amb una programació especial que ha apropat l'actualitat de la jornada des de la mateixa plaça al costat de les parades de llibres i roses.

Sant Cugat ha gaudit de les tradicionals parades de llibres i roses de la diada de Sant Jordi i on han destacat una ballada de sardanes a la plaça Augusta, una lectura de rondalles a la plaça de l'Om i el tradicional concert de Sant Jordi que ha ofert l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre-Auditori.

Els santcugatencs han viscut la jornada de manera festiva, amb la família i els amics.

Santcugatencs

És una festa que m'agrada i aprofito per veure els amics / Ho estic vivint amb la família i els nens / És una festa molt maca i de la terra


La gran afluència de gent s'ha allargat tota la jornada i el partit de futbol del Barça no l'ha fet davallar gens ni mica a darrera hora.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de la jornada a la ciutat i al país i ha encoratjat els santcugatencs a llegir tot l'any.

Lluís Recoder

És un orgull que hi hagi tantes llibreries a Sant Cugat i el dia de Sant Jordi és un dia especial.


Les roses han estat, a més dels llibres, les grans protagonistes de la jornada. Se n'han vist de tots colors, amb especial les tradicionals vermelles i també moltes de blaves. Els preus s'han mantingut, com l'any passat, en una forquilla entre els quatre i sis euros.

Cugat.cat s'ha sumat a la jornada repartint llibres a deu santcugatencs que han col·laborat enviant escrits en vers o prosa a la web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.