Els Castellers de Sant Cugat donen el tret de sortida a la Quinzena Verda a Mollet


Temes relacionats

Els castellers arrenquen la temporada amb l'objectiu de consolidar el 4 de 8 ( 9/mar/08)


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han començat aquest diumenge a Mollet la Quinzena Verda, que pretén impulsar el món casteller entre la població. Entre altres activitats, els amants del món casteller també podran gaudir d'una exposició al Terra Dolça i de les tradicionals actuacions el cap de setmana de Sant Ponç.

La Quinzena Verda s'ha iniciat aquest diumenge a Mollet, amb on els camises verdes han compartit plaça amb els Castellers de Mollet i els Matossers de Molins de Rei. Una exposició del fotògraf Efrén Garcia, casteller de Vilafranca, agafa el relleu aquest dilluns al Terra Dolça, després de visitar diverses sales de Barcelona.

Escoltem el president dels Castellers de Sant Cugat, Marçal Pros.

Marçal Pros

A partir del 28 hi ha una exposició al Terra Dolça d'un fotògraf d'Esparreguera. Ens agradaria poder allargar-ho més de 15 dies.


El 4 de maig els camises verdes faran un assaig especial a la seu del Club Muntanyenc (CMSC). El dimarts i el divendres previs al cap de setmana de Sant Ponç, els castellers de la ciutat també assajaran a la plaça d'Octavià.

El plat fort arribarà els dies 9 i 10 de maig. Dissabte els castellers actuaran i gaudiran d'un cercavila i d'una botifarrada al costat del Monestir, així com d'una trobada de colles de graellers. Aquell diumenge, els Xicots de Vilafranca i els Castellers d'Esplugues actuaran juntament als camises verdes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sius plau! Redactors del cugat.cat, el que acompanyen musicalment els castells són gralles, no graelles ( de fer butifarres suposo ) així que els que toquen són grallers, i no graellers, una mica de rigor sius plau!!

Lingüista. Enviat el 5/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.