El jurat declara desert el Premi de Poesia Sant Cugat


Temes relacionats

El premi poesia Gabriel Ferrater ja compta amb 47 d'originals que opten al guardó ( 5/mar/08)

El premi Gabriel Ferrater manté les mateixes bases d'edicions anteriors ( 9/nov/07)


  • Comparteix:

Els jurat ha declarat deserta la 7a edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. El jurat ha decidit que cap de les més de mig centenar d'obres que es van presentar al guardó reunien les condicions necessàries per ser premiades.

Aquest dijous el jurat de la setena edició dels premis de Poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrer s'ha reunit per decidir l'obra guanyadora de l'edició d'enguany.

Els membres Jordi Cornudella, Francesc Garriga, Biel Mesquida i Dolors Oller han valorat les obres i n'han analitzat els mèrits i defectes de les millors obres considerant que cap d'elles reunia les condicions necessàries per ser premiades.

Tot i la declaració deserta dels premis, és manté la cita de dimarts vinent a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat, presentat per Montse Soto i amb la presència de Montserrat Carulla i el guitarrista Francesc Pareja. El mateix acte comptarà amb l'entrega de premis de la 10a edició del Premi de Poesia Gabriel Ferrater per als centres de secundària de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.