L'espectalce 'Goldberg' no connecta amb el públic del Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Goldberg', al Teatre-Auditori en el marc del 'Sant Cugat Balla' (25/abr/08)

La coproducció del Teatre-Auditori 'Goldberg' arribarà a Sant Cugat pels actes del Dia Internacional de la Dansa ( 4/abr/08)


  • Comparteix:

El muntatge 'Goldberg' decep el públic del Teatre-Auditori que tot i valorar l'actuació musical en directe de l'espectacle es queda sense comprendre el missatge principal. Els ballarins Ferran Carvajal i Anna Roblas han estat acompanyats per un violí, una viola i un violoncel. L'espectacle s'ha emmarcat dins el 'Sant Cugat balla' en motiu del Dia Internacional de la Dansa.

L'insomni és la base central del muntatge 'Goldberg', on dues persones amb un desig extrem de somniar pateixen una dificultat comunicativa. La dansa, la música i la veu són els elements essencials d'aquest drama musical ideat pel mateix Ferran Carvajal. La peça gira entorn les conegudes 'Variacions de Goldberg' de J.S Bach, en la versió per a corda adaptada per Dimirtri Sitkovetsky.

Tot i valorar el gran paper que juga la música en directe al llarg de l'espectacle, el públic del Teatre-Auditori no ha comprès el sentit del muntatge.

Públic

No m'ha agradat gaire, no he entès què em volien transmetre. / A mi l'absurd no em va. / Trobo bé que experimentin però no en un espectacle. / La música molt maca però no he entès el muntatge.


El muntatge va ser estrenat a principis del mes d'abril al Mercat de les Flors. L'escenografia ha anat a càrrerc del taller del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.