L'associació cultural Pentagrama presenta el llibre 'Del alba al ocaso' amb un recital multimèdia


  • Comparteix:

Les fotografies d'Héctor Zampaglione, els poemes i la música de Gabriel Jacovkis i la veu d'Eduardo Araujo s'han unit aquest diumenge a Valldoreix. Enquadrat dins el cicle 'Les veus de la paraula', l'espectacle ha servit per presentar el llibre 'Del alba al ocaso' d'aquests dos artistes d'origen argentí.

'Del alba al ocaso' és un llibre que va néixer a partir de les fotografies de Zampaglione, a les quals Jacovkis ha posat lletra i, també, música. Per presentar el llibre a Valldoreix, l'associació cultural Pentagrama ho ha convertit en un recital multimèdia.

Ho explica Eduard Araujo.

Eduard Araujo

Per fer la presentació a Valldoreix vam pensar convertir-ho en un recital. Ha estat un espectacle molt enriquidor, molt diferent del que acostumem a fer.


Un cop acabat el recital, la trentena d'assistents han pogut fer preguntes als tres artistes, que han explicat com s'ha gestat l'espectacle i la història que hi ha darrere de cada fotografia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.