Víctor Estévez participa en el nou disc de Lupe Villar


  • Comparteix:

El santcugatenc Víctor Estévez posa la veu a dos temes del nou disc de Lupe Villar, titulat 'Kcor de Rock'. L'ex-guitarrista de l'emblemàtic grup de rock dur Sangtraït versiona al català 13 temes d'artistes que l'han marcat com Scorpions, Iron Maiden, Van Halen i Metallica.

'Pensaments', versió de 'From the inside' de Linkin Park, i 'Res no m'importa', adaptació del clàssic de Metallica 'Nothing else matters', són els dos temes on participa Estévez.

'Kcor de Rock' és un disc d'homenatge a artistes del rock dur dels anys 70 i 80, com Iron Maiden i Van Halen, i grups més actuals com Linkin Park. Lupe Villar és la directora i coordinadora del projecte, a més de posar les guitarres als 13 temes del disc.

La banda que l'acompanya són els barcelonins Dragonslayer, que en aquest projecte es fan dir XII.AMC. També hi col·laboren músics com l'ex-vocalista d'Aspid, Juanjo Bosk, i els companys de Lupe Villar a Sangtraït, Martín Rodríguez i Papa Juls.

Estévez es va donar a conèixer fa tres anys al programa Operación Triunfo, on va quedar en tercera posició. Ara canta en una banda de versions, la Víctor Electrik Band.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.