Firart encara l'organització de la XIV Mostra d'Art de Sant Cugat i La Nit d'Art


  • Comparteix:

L'Associació d'Art de Sant Cugat, Firart, porta a terme l'organització de la 14a Mostra d'Art de la ciutat i la Nit de l'Art. Artistes de diferents indrets exposaran a la Mostra, que s'ubicarà a la Plaça d'Octavià el proper 25 de maig. De la seva banda, la Nit de l'Art acollirà en l'edició d'enguany un estand dedicat al tapís i una explicació de les obres de la mà d'una guia.

El dibuix, la pintura i el gravat agafen protagonisme en la 14a Mostra d'Art de Sant Cugat. La Plaça Octavià serà l'escenari el proper 25 de maig d'una fira on artistes de diferents comarques exposen les seves obres desde les 10 del matí fins les vuit del vespre. La darrera edició va comptar amb la participació d'una seixantena de persones. Joan Marigot, és el sotspresident de l'associació,



Joan Marigot

Estem preparant la Mostra d'Art, com cada any. Aquesta convocatòria va aplegar l'any passat una seixantena de persones de diverses zones.


Paral·lelament a la mostra, l'Associació Firart organitza un any més la Nit d'Art, on galeries i entitats de la ciutat mostren el seu treball. L'edició d'enguany comptarà amb un estand dedicat al tapís, i les explicacions de les obres per part d'una guia. Ho explica Joan Marigot.

Joan Marigot

Aquest any, aprofitant la convocatòria del tapís, Firart mostrarà un estand dedicat a aquest tema. La gent podrà visitar la mostra amb recorreguts que encara s'estan projectant i amb explicacions.


L'Associació continua realitzant des de fa més de 13 anys la Mostra Firart el primer i tercer diumenge de cada mes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La web de FIRART és www.firart.cat, on es pot veure l'agenda d'activitats i les obres d'alguns dels seus socis i sòcies.

ADOLF. Enviat el 5/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.