Teatre Espiral porta tres monòlegs en la seva penúltima Mostra de Teatre Breu de la temporada


  • Comparteix:

El Casal Cultural de Valldoreix ha acollit aquest diumenge a la tarda la penúltima Mostra de Teatre Breu de la temporada de la mà de la companyia Teatre Espiral. Tres monòlegs han omplert l'espai, que ha comptat amb l'assistència d'una seixantena de persones.

La Mostra de Teatre Breu ha comptat aquest diumenge a la tarda amb la representació de tres monòlegs. Les peces teatrals han apropat les reflexions de l'evolució d'una dona des de que desitjava ser Mariquita Pérez fins que esdevé una persona amb iniciativa pròpia, fins la vida d'una dona tancada en una residència pels seus nebots i l'aparença pacífica d'un home que perd els nervis.

La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, dóna més detalls de les tres peces.

Trini Escrihuela

Farem tres monòlegs: 'Nina', de Montserrat Cornet, 'Es Nus, es buit', de Carme Riera i 'Home Pacífic'


La companyia tancarà la temporada el proper mes de juny amb la representació de l'espectacle 'Aigües encantades'. Ho explica Escrihuela.

Trini Escrihuela

El mes que ve, farem 'Aigües encantades', que ja vam estrenar a la Mostra. Clourem amb aquest muntatge per què qui no l'hagi vist encara tingui l'oportunitat de fer-ho en acabar la temporada


La penúltima tarda de Mostra de Teatre Breu ha comptat amb l'assistència d'una seixantena de persones i la presència de l'autora de 'La nina', Montserrat Cornet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.