FGC convoca un premi literari per a la gent gran que recollirà històries viscudes al tren


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha convocat un concurs literari de relats breus per a majors de 60 anys. Sota el títol 'Una via de records', el concurs se centra en narracions que tenen com a eix central els ferrocarrils. El guanyador rebrà com a premi un viatge per a dues persones a Madrid, inclòs el viatge en TGV, l'hotel i una visita guiada al museu El Prado.

El concurs compta amb dues categories, una lliure i una altra per empleats i jubilats de l'empresa. Els relats han de tenir un mínim de quatre pàgines i un màxim de 20.

El termini màxim de presentació és el 31 de maig i es poden enviar per correu electrònic o per via postal, adjuntant la butlleta d'inscripció ja sigui via internet o a les oficines d'atenció client.

El primer guardonat s'endurà un viatge per a dues persones a Madrid. En el cas del segon classificat, el premi és un cap de setmana a la Vall de Núria, mentre que el tercer premi correspon a dos bitllets complerts a Montserrat. El lliurament dels premis tindrà lloc la segona quinzena de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.