Isabel Clara Simó, la música de 'Stock de Sons' i la tarda del vi, activitats del mes al Terra Dolça


  • Comparteix:

'Adéu, Bodella Crònica d'una decepció' d'Isabel-Clara Simó centra la primera activitat del mes de l'espai gastronòmic Terra Dolça. L'escriptora parlarà d'aquest personatge i de la situació de Catalunya. A banda de la literatura, també hi haurà música, màgia i una conferència sobre la situació de la Xina.

Una vegada més arriben els sopars acompanyats de la màgia d'en Rafa a l'espai gastronòmic Terra Dolça. La primera cita però serà el proper dimarts al vespre amb l'escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó que explicarà el seu darrer llibre 'Adéu, Bodella. Crònica d'una decepció'.

El propietari del Terra Dolça, Guim Pros, explica la visita de Simó.

Guim Pros

Ve a presentar el llibre 'Àdeu, Bodella. Crònica d'una decepció'. A més Clara Simó parlarà la situació de Catalunya.


Sota el títol 'La Xina, present i futur d'aquest gegant asiàtic' el periodista santcugatenc Joan Ramon Armadàs explicarà la seva estada al país asiàtic. La música prendrà el protagonisme de la mà de Stock de Sons, un trio que versiona cançons d'artistes catalans.

Per finalitzar les activitats del mes l'espai gastronòmic proposa la tarda del vi amb un tast de vins negres i una taula rodona sobre aquest tema.

La segona quinzena del mes el Terra Dolça acull l'exposició 'Firart i el nu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.