Faemino y Cansado captiven el seu públic fidel al Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'humor de l'absurd de Faemino y Cansado visita Sant Cugat (10/mai/08)


  • Comparteix:

Faemino y Cansado han tornat a provocar grans riures al Teatre-Auditori amb el seu humor absurd. Sota l'espectacle 'Faemino y Cansado son dos' la parella d'actors ha fet un repàs a personatges i gags d'etapes anteriors, utilitzant la particular lògica del disbarat quotidià i amb un teatre ple al complet.

Per tercera vegada, l'explosiu duet Faemino y Cansado han tornat a visitar la nostra ciutat i ho fet han penjant el cartell d'entrades exhaurides amb dies d'antelació. Aquesta vegada el públic santcugatenc ha pogut gaudir d'un repàs dels diferents personatges i gags de la història d'aquests duet madrileny.

L'artista Javier Cansado ha explicat la bona sintonia que es crea sempre dalt l'escenari amb aquest muntatge.

Javier Cansado

Després de més de dos anys de fer aquest espectacle nosaltres encara seguim rient dalt l'escenari.


Tot i repetir gags ben coneguts pel públic fidel, les rialles han estat presents durant tot el muntatge. Escoltem alguns dels espectadors.

Públic

Faemino y Cansado m'encanta, han estat genials. / No els coneixia i no m'han agradat. / Com sempre, molt divertits. / Són fantàstics i és perfecte que vinguin a Sant Cugat.


Javier Cansado i Carlos Faemino seguiran de gira amb aquest espectacle fins el 2009. Després faran una aturada per començar a preparar el proper muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.