Isabel-Clara Simó contrataca Albert Boadella des del respecte i la ironia


  • Comparteix:

'El discurs espanyolista utilitza uns arguments massa primaris'. Així s'ha expressat la periodista i escriptora Isabel-Clara Simó en la presentació del seu llibre 'Adéu Boadella. Crònica d'una decepció', que ha reunit una trentena de persones a l'espai gastronòmic Terra Dolça. L'escriptora ha explicat que aquest llibre 'intenta desemascarar els priorismes falsos que circulen davant el nacionalisme'.

Isabel-Clara Simó ha explicat que el llibre està escrit des del màxim respecte i ironia i basat en arguments sòlids i de defensa.

L'escriptora, però, també s'ha endinsat en el panorama polític actual català. Segons Isabel-Clara Simó el futur del catalanisme passa per la societat.

Isabel-Clara Simó

El futur de la política passa per les persones. Tard o d'hora ens hauran d'escoltar.


Pel què fa al debat precongressual que viu ERC, Isabel-Clara Simó ha defensat que la formació no en sortirà reforçada després del procés.

Isabel-Clara Simó

Jo crec que un partit que parteix de la divisió i l'enfrontament no en pot sortir enfortit.


Isabel-Clara Simó ha donat el seu suport al sector de l'actual president del partit, Josep Lluís Carod Rovira, tot i tenir clar 'que la candidatura de l'actual secretari Joan Puigcercós serà, segons l'escriptora 'la vencedora'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.