Els espais artístics obren fins a mitjanit per atreure l'escàs públic artístic


Temes relacionats

Les galeries santcugatenques se sumen dissabte a la 'Nit dels Museus d'Europa' (17/mai/08)


  • Comparteix:

Les galeries de Sant Cugat, el Museu, la Casa Aymat i l'Oficina de Turisme s'han sumat aquest dissabte a la Nit dels Museus que se ha celebrat a més de 2.000 museus de 40 països diferents. Els espais artístics de la ciutat han celebrat per segon any aquesta jornada obrint fins a mitjanit per apropar l'art i la creació als santcugatencs.

Sant Cugat és una de les ciutats catalanes amb més espais artístics. Tot i això, durant el darrer any les exposicions permanents del Museu i la Casa Aymat han rebut gairebé 25.000 visites, mentre que les mostres temporals no arriben als 2.700 visitants, segons dades la direcció general de Patrimoni de la Generalitat.

Davant d'aquesta situació, i per segon any consecutiu, les galeries i els museus de Sant Cugat han decidit sumar-se aquest dissabte a la Nit Europea dels Museus. Escoltem les valoracions d'alguns galeristes.

Galeristes

Sant Cugat es pot considerar un lloc cultural important. / L'objectiu és promocionar l'art. / Adjuntar-se a una proposta europea. / És important que les galeries i els museus anem junts.



D'aquesta manera, la Nit dels Museus ha ofert un primer tast a la Nit de l'Art, que se celebrarà el 31 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.