Aute ensenya avui les seves cares al Teatre-Auditori i a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Luis Eduardo Aute actua a Sant Cugat aquest divendres en el marc del projecte Camaleons, que vol mostrar els diferents aspectes d'un mateix artista. En aquest sentit, abans del concert, on presentarà el seu disc 'A día de hoy', llegirà poemes seus a la biblioteca del Mil·lenari. Una biblioteca on, des de fa dies, s'exposa una sèrie de retrats d'Aute a càrrec de Juan Miguel Morales.

El projecte Camaleons es proposa mostrar aspectes desconeguts de cantants de renom al Teatre-Auditori. Els dos artistes programats fins ara dins d'aquest projecte, Manolo García i Luis Eduardo Aute, donaran a conèixer pintures, fotografies i poemes. En el cas d'Aute, retrats d'ell mateix i la lectura de les seves 'Poemigas'.

El director artístic del projecte, Albert Puig, defineix aquests artistes camaleònics.

Albert Puig

Hem de trobar músics que tinguin ganes de participar en aquest joc. Aute podria haver dit que venia a fer el concert i prou, però no.


De la seva banda, el fotògraf Juan Miguel Morales, autor de les instantànies que s'exposen a la biblioteca, considera que poemes i fotografies es combinen perfectament.

Juan Miguel Morales

Els poemes de l'Aute son pensaments i les fotografies són petites narracions.


L'organització estudia portar més artistes a la ciutat dins d'aquest mateix projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.