El Sant Cugat més cultural i històric omplirà d'activitats el 'Patrimoni Viu 2008'


  • Comparteix:

Sant Cugat treurà al carrer el seu patrimoni cultural a través de les entitats i associacions que viuen la cultura i la història en el seu dia a dia. Sota el nom de 'Patrimoni Viu 2008', el museu de Sant Cugat i diferents entitats santcugatenques ompliran d'activitats els dies 12, 13, 14 i 15 de juny.

El 'Patrimoni Viu 2008' vol acostar a la ciutadania tot el valor de la identitat col·lectiva santcugatenca del passat i del present a través de les entitats i el museu de Sant Cugat.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, destaca quin és el tret característic comú de totes les entitats que participen a la iniciativa.

Lluís Campins

Totes les entitats que participen en el programa desenvolupen en la seva tasca diària una feina de recuperació del patrimoni santcugatenc.



Una lectura teatralitzada, un taller obert del Paga-li Joan, una xocolatada o un taller obert de l'Escola Municipal d'Art, són algunes de les activitats que se celebraran entre el 12 i 15 de juny a diferents espais de la ciutat.

L'organització espera que aquesta iniciativa tingui continuïtat any rere any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.