El grup santcugatenc La Puerta de los Sueños tocarà per la Festa Major


  • Comparteix:

El grup santcugatenc La Puerta de los Sueños inaugura les actuacions musicals de la Festa Major amb un concert especial el 26 de juny. L'actuació es farà just després de l'espectacle dels focs artificials que donen entrada a la festa.

És la primera vegada que aquest grup santcugatenc toca en concert a la Festa Major de la nostra ciutat. Fins ara havien tocat concerts privats, l'últim cop un concert acústic al Teatre-Auditori.

L'actuació serà el dia 26 de juny a la nit, però el lloc encara no està confirmat. Els cantants, en declaracions a Cugat.cat, han dit que en principi està previst que es faci al Parc Central.

El grup està especialment il·lusionat amb la idea de tocar a la Festa Major de Sant Cugat, ja que tots tres components s'han format musicalment aquí.

La veu del grup, Virgínia Martínez, explica la sensació dalt l'escenari.


Virgínia Martínez

La complicitat entre nosaltres i la transmissó d'aquest feeling al públic és el millor.



En aquest concert, es podran escoltar diversos temes, entre els quals es troben els singles del nou disc titulat 'Tres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.