El cantautor Luis Eduardo Aute encisa i emociona el públic del Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 24/mai/08 per Marina Romero

El cantautor Luis Eduardo Aute emociona el públic del Teatre-Auditori amb un repertori de temes consagrats de la seva llarga trajectòria. Cançons com 'Pasaba por aquí', 'El resto es humo', o 'La belleza' han captivat tota l'atenció dels espectadors. Al final, Aute, ha posat els sentiments del públic a flor de pell amb el tema 'Alba' interpretat a capel·la.

El polifacètic autor Luis Eduardo Aute ha unit present i futur davant un Teatre-Auditori ple a vessar. Aute ha ofert un concert sense presses i de llarga durada on han sonat cançons dels 40 anys de trajectòria del cantautor madrileny nascut a les Filipines. El repertori ha esta basat en cançons d'amor, erotisme, afecte i passió que han mantingut el públic atent i concentrat durant les més de dues hores i mitja de durada del concert.

Luis Eduardo Aute ha elogiat el públic del concert a Cugat.cat.

Luis Eduardo Aute

He tingut un públic que volia escoltar amb molta precisió. He sentit la gran complicitat entre ells i les meves cançons.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els espectadors han sortit més que emocionats després del llarg repertori musical. Escoltem algunes de les valoracions.

Públic

M'he emocionat amb el final. / Ha estat genial i fantàstic. / El tema 'Alba' m'ha emocionat molt. / Un concert preciós i emotiu. / Hem gaudit molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El concert s'ha emmarcat dins del projecte 'Camaleons' encetat enguany al Teatre-Auditori juntament amb el cantant Manolo García.