La coral Serra d'Or celebra el seu vintè aniversari amb el tradicional concert de Sant Esteve


  • Comparteix:

La coral Serra d'Or ha fet al recinte del Monestir el seu tradicional concert de Sant Esteve, que enguany va coincidir amb el seu vintè aniversari. En els seus 20 anys d'existència, la coral fundada per Andreu Recasens s'ha anat consolidant i actualment compta amb més d'una trentena de membres.

Acompanyats de l'Orquestra de Cambra Art, la coral Serra d'Or va interpretar més d'una vintena de temes de caire nadalenc, en el seu tradicional concert de Sant Esteve. Ens cita aquestes peces el director i fundador de la coral, Andreu Recasens.

Andreu Recasens

El repertori va ser molt variat, amb cançons nadalenques de diferents països


El repertori de la coral va comptar amb peces de Bach, Haedel, Beethoven i Vivaldi, entre d'altres. Tant el director com els membres de Serra d'Or han valorat positivament l'actuació d'ahir:

Andreu Recasens

La gent va quedar molt satisfeta i nosaltres també


Amb motiu d'aquest vintè aniversari, la coral va cantar aquest any també a la Basílica del Monestir de Montserrat, on va tenir una gran acollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.