El gremio llança el seu primer treball professional de hip hop en vinil


  • Comparteix:

El grup de la ciutat El gremio treu el seu primer treball discogràfic de la mà de Galleta Records. El disc, que combina rap i hip hop, sortirà en una edició limitada de 500 còpies exclusivament en vinil i amb un tema per cada cara.

El Gremio és un dels primers grups de rap que va sorgir a Sant Cugat. Després de diverses gravacions i multitud de concerts, fan arribar al públic santcugatenc el seu primer treball discogràfic gràcies a Galleta Records.

En una entrevista a Cugat.cat, dos dels membres del grup, l'Albert i el Pau, o el que és el mateix, el Nerko i el Feo 1, han explicat el perquè el treball és en format vinil.

Albert i Pau

És romanticisme i és la mentalitat del grup de fer coses nostres, manuals i per amor a l'art. Actualment vendre cd's no dóna diners.


L'altre component del grup és el Mario, més conegut com a DJ Code.

El gremio actuarà els propers 5 i 20 de juny a Barcelona i el 28 a la nostra ciutat, coincidint amb les dates de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.