Joan Miquel Oliver, Sabor de Gràcia i La Puerta de los Sueños, plats forts musicals de la Festa Major


  • Comparteix:

Joan Miquel Oliver, en concert

Joan Miquel Oliver, en concert

El lletrista d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver, el grup de rumba Sabor de Gràcia i la presentació del nou treball de La Puerta de los Sueños són els principals plats musicals de la Festa Major d'enguany. La celebració començarà a la plaça de la Vila i al balcó del nou ajuntament amb la lectura del pregó. La festa tindrà lloc entre el 26 i el 29 de juny.

Els concerts de l'Eliseo Parra & l'Orquestra de Percussió Ibèrica, del grup Apache i de la companyia Divinas són altres actuacions que ompliran Sant Cugat.

En la festa d'aquest any, tornarà l'espai organitzat per Jazz en Viu de Joventuts Musicals. AssTrio i Geny Barri Jazz Group són alguns dels grups que passaran per aquest escenari.

La Festa Major també inclourà grups de versions com Belda i el conjunt Badabadoc, i Se Atormenta una Vecina.

L'alcalde, Lluís Recoder, presidirà la presentació oficial de la Festa Major en una trobada amb totes les entitats participants a principis de juny. En aquest acte, es donarà a conèixer tot el programa i el pregoner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.