El clàssic 'Romeu i Julieta' arriba aquest divendres i dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La Compañía Nacional de Danza 'residirà' durant dos dies a Sant Cugat. Nacho Duato i els seus ballarins arriben aquest divendres per tornar a posar en escena, després de 10 anys, el clàssic 'Romeu i Julieta' al Teatre-Auditori. Divendres a la set de la tarda hi haurà assaig general obert al públic, i el mateix vespre i l'endemà dissabte dues representacions.

L'obra de Sergei Prokofiev 'Romeu i Julieta' torna 10 anys després al Teatre-Auditori amb una Compañía Nacional de Danza renovada. L'espectacle, dirigit per Nacho Duato, conserva tots els aspectes formals de quan es va estrenar, tot i que com ha explicat Duato, l'obra ara és diferent.

Nacho Duato

No he canviat res, ni un sol pas de la coreografia. Els ballarins, però, l'interpreten d'una manera molt diferent.


Nacho Duato també ha explicat que la reestrena de 'Romeu i Julieta' és una excepció dins de l'actual línia artística de la companyia, caracteritzada segons el director per la dansa no narrativa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.