Adolf, guardonat amb la 3a edició del premi de pintura de petit format Autocugat


Temes relacionats

Els Premis d'Art Autocugat s'entreguen avui en un sopar previ a la Nit de l'Art (29/mai/08)

Andreu Martró guanya el segon Premi de Petit Format (21/mai/07)

El segon Premi de Pintura de Petit Format homenatjarà l'artista Revello de Toro (21/feb/07)

El segon Premi de Pintura de Petit Format homenatjarà l'artista Revello de Toro (21/feb/07)

L'obra 'Composició nocturna', de Raimon Sunyer, guanya el primer Premi de pintura de Petit Format Nit de l'Art (29/mai/06)

El Premi de Pintura Petit Format 'Nit de l'Art-Autocugat' neix per ser un referent a tot l'Estat (23/mai/06)

La 6ena Nit de l'Art escalfa motors amb la convocatòria del 1er. Premi de Pintura Petit Format ( 6/feb/06)


  • Comparteix:

L'artista Adolf és el guanyador del 3r premi de pintura de petit format, dotat amb 12.000 euros. La iniciativa, promoguda pel galerista santcugatenc Lluís Ribas i pel concessionari Opel Autocugat, ha concedit un accèssit a l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa. Per primera vegada, els guardons han concedit també una beca d'estudis de 2.000 euros que ha caigut en mans de Daniel Rodríguez. Els guardons han homenatjat a Félix Revello de Toro, retratista oficial de la Casa Reial espanyola, amb el premi a una trajectòria.

Un centenar de personalitats del món de l'art s'han donat cita aquest dijous a la nit en un sopar previ a la 8a edició de la Nit de l'Art que se celebra aquest cap de setmana. Durant l'acte, s'ha fet entrega dels premis d'art Autocugat, que per primera vegada han comptat també amb una beca d'estudis.

Un total de 83 obres s'han presentat al concurs, de les quals 23 han passat la selecció del jurat i quatre eren santcugatenques. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre i el vicedegà de Cultura de la Facultat de Belles Arts de Barcelona, Carlos Velilla, han format part del jurat. Aquest també ha comptat amb la participació del guanyador de l'edició anterior, Andreu Martró, del director de l'Escola Municipal d'Art, Ramon Tubau, i del crític d'art Josep Maria Cadena.

El guanyador, Adolf, explica què suposa per ell aconseguir el permi.

Adolf

Estic molt content perquè no m'ho esperava gens. És el premi més gran que he rebut.


L'any passat, una cinquantena d'artistes i personalitats relacionades amb el món de l'art ja van reunir-se en un dinar previ a la Nit de l'Art. Aquest any, els organitzadors han decidit ampliar-ho i convertir-ho en un sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.