Fusió tanca el curs amb la demostració del concert que van oferir a Alba


Temes relacionats

Alumnes de l'escola Fusió vitajaran a Alba per fer concerts conjunts (25/feb/08)


  • Comparteix:

L'escola de música Fusió ha presentat davant els santcugatencs una petit tast del concert que van oferir a la ciudad italiana d'Alba. D'aquesta manera, el centre ha tancat el curs amb un programa interpretat per la Banda Moderna Fusió i l'Orquestra Simfònica Fusió.

El programa del concert s'ha centrat en temes que els alumnes van interpretar durant l'intercanvi a Alba i diferents peces per orquestra de compositors com Vivaldi, Manfredini i Beethoven, entre d'altres.

L'alcalde, Lluís Recoder, valora així la feina de l'escola.



Lluís Recoder

Fusió és una escola molt arrelada a la ciutat. És bàsica per entendre el moviment musical de la ciutat.


Aquest concert és fruit de l'agermanament entre totes dues ciutats, que ha permès estrenyer lligams i organitzar activitats conjuntes. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat que estan oberts a nous projectes d'agermanament.

Lluís Recoder

Hi estem treballant. Tenim el tema de Montellano pendent i ens estem plantejant fer un agermanament amb alguna zona de llatinoamèrica.


La demostració de les dues formacions de Fusió ha tingut lloc aquest dissabte a una Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels amb l'aforament complert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.