El 'Romeu i Julieta' de Nacho Duato torna a enamorar 10 anys després el Teatre-Audtitori


  • Comparteix:

El muntatge 'Romeu i Julieta' de la Companyia Nacional de Dansa espanyola torna a enamorar el públic del Teatre-Auditori 10 anys després de visitar la nostra ciutat. L'espectacle, dirigit per Nacho Duato i amb música de Sergei Prokofiev, ofereix la història més humanista dels amants de Verona amb una fusió del llenguatge coreogràfic i teatral. Les ovacions cap als ballarins i els aplaudiments llargs tanquen les dues representacions que la companyia ha fet a la nostra ciutat.

Nacho Duato ha portat el seu ballet més clàssic i narratiu a Sant Cugat amb una versió de 'Romeu i Julieta' molt fidel a l'obra de Shakespeare. El muntatge, estrenat l'any 1998, queda lluny de les coreografies que crea ara el director artístic de la Companyia Nacional de Dansa espanyola.

La ballarina Luisa Maria Arias, encarnant el personatge principal de Julieta i el ballarí Gentian Doda, interpretant el personatge de Romeu, han estat fortament aplaudits per un públic que es mostrava així de satisfet al finalitzar l'última funció de l'espectacle a la nostra ciutat.


Públic

Perfecte, és un muntatge fantàstic a tots nivells. / Preciós, la Julieta està magnífica. / He gaudit molt del muntatge. / Una meravella.


El muntatge viatjarà ara pels escenaris de Gènova i Tòquio. D'altra banda, Nacho Duato podria tornar l'any que ve a la nostra ciutat amb un espectacle de la Companyia Nacional de Dansa espanyola 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.