Terra Dolça participa a 'Patrimoni viu' amb una activitat sobre l'origen de les xocolatades


  • Comparteix:

Terra Dolça participa en les jornades de 'Patrimoni Viu', organitzades pel Museu de Sant Cugat, amb un pica pica i una conferència. Per aquesta primera quinzena de juny, l'espai també proposa un documental sobre una editorial boliviana, un taller de pintura i una exposició fotogràfica. Les nits de màgia es repetiran els dies 11 i 25.

Terra Dolça oferirà un cremat a tots els assistents al concert d'havaneres, que el grup Port Bo farà aquest divendres a partir de les 10 de la nit a la plaça del Rei.

L'objectiu és començar a fer activitats al carrer ara que arriba el bon temps i col·laborar amb altres entitats. Ho explica el responsable de l'espai gastronòmic i cultural, Guim Pros.

Guim Pros

Sortir al carrer si pot ser de la mà d'altres entitats. Ens estem plantejant poder aprofitar la plaça Pere San.


A més, el Terra Dolça participarà a les jornades 'Patrimoni Viu' amb la conferència 'Més enllà de la xocolata. Els orígens d'aquesta tradició'. Pros dóna més detalls de l'activitat.

Guim Pros

Ens van plantejar si volíem fer el tema de la xocolatada. Hem pensat que estaria bé parlar de l'origen de les xocolatades a Catalunya.


El programa per aquest juny es completarà amb el documental 'Yerba Mala y el libro boliviano', que mostrarà com una editorial boliviana edita llibres amb cartró reciclat. La tarda del dijous 12 es podrà participar d'un taller de pintura a càrrec dels artistes de Firart a l'espai Terra Dolça. El 16 obrirà les portes l'exposició fotogràfica del santcugatenc Lluís Llebot que mostrarà instantànies de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.