Els nens de la ciutat intercanvien experiències amb el grup africà Body Mind and Soul


Temes relacionats

Body, mind and soul omple de ritmes africans la Casa de Cultura ( 2/jun/08)


  • Comparteix:

El grup africà Body, Mind and Soul ha visitat aquest dilluns l'Escola de Música Victòria dels Àngels i el CEIP la Floresta per intercanviar experiències i explicar als nens com funcionen els instruments africans. El conjunt, que visita aquest dimarts els CEIP de Can Mates i el Collserola, ha començat una gira per Europa a la nostra ciutat. Body, Mind and Soul ha protagonitzat un concert a la Casa de Cultura i una recepció oficial a l'Ajuntament en el marc de la iniciativa 'Petits músics del món' de les Joventuts Musicals.

La sala de plens de l'Ajuntament s'ha convertit per uns instants aquest dilluns en un escenari improvisat on els components de Body, Mind and Soul han interpretat un parell de peces amb instruments fets a mà. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha estat l'encarregada de rebre els sis components del grup, els seus representants i els de les Joventuts Musicals, que han compartit impressions sobre l'experiència del grup a la ciutat.

El president de les Joventuts Musicals, Martí Marín, creu que la col·laboració mútua pot ajudar els nens d'aquí a conèixer altres realitats a partir de nens d'altres llocs del món.

Martí Marín

La idea és que tots hi sortim guanyant i que els nens puguin establir relació amb altres joves d'altres llocs del món.


Una col·laboració que passaria, per exemple, perquè els nens de les escoles de música que estudien solfeig preparin les partitures als músics africans, com Body, Mind and Soul, que toquen sense conèixer les notes musicals.

Carmela Fortuny ha destacat la qualitat musical del grup i els pocs recursos de què disposen.

Carmela Fortuny

És un grup que amb pocs recursos és capaç de fer música amb molta qualitat.


Body, Mind and Soul, que està instal·lat amb famílies de la ciutat, ha visitat el CEIP la Floresta i l'Escola de Música Victòria dels Àngels, i aquest dimarts visitarà els CEIP Can Mates i Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.