Arriba 'Garrick' del Tricicle al Teatre-Auditori en triple sessió


  • Comparteix:

El Tricicle arriba aquest divendres al Teatre-Auditori amb una triple representació de 'Garrick'. La primera actuació és aquesta nit, a les deu. Dissabte el trio humorístic torna a la mateixa hora i diumenge l'obra de prop de dues hores de durada es representarà a les set de la tarda.

David Garrick va ser un actor anglès del segle XVIII que estava tan dotat per la comèdia que els metges recomanaven les seves actuacions com un 'remei màgic' capaç de curar 'qualsevol pena de l'ànima'. En termes contemporanis, podríem dir que Garrick va ser el primer risoterapeuta de la història.

Ara, la companyia Tricicle, amb Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans al capdavant, recupera la figura de Garrick i porta el seu nou espectacle al Teatre-Auditori aquest cap de setmana en tres dies diferents.

L'actor Paco Mir explica les claus d'aquest muntatge.

Paco Mir

És una obra que és una mena d'escpectacle-conferència on expliquem tot sobre l'humor.



Les funcions tindran lloc divendres i dissabte a les deu de la nit i diumenge a les set de la tarda. El preu de l'entrada és de 36 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.