Dansa a l'Escola finalitza el curs amb una actuació conjunta dels CEIP


  • Comparteix:

Els alumnes dels CEIP de la ciutat han finalitzat aquest dimecres el programa Dansa a l'Escola amb balls tradicionals al parc Ramon Barnils. L'Esbart participa en aquest projecte coordinant i formant els mestres dels centres. La iniciativa s'emmarca dins el Pla Municipal de Dinamització Educativa.

'Dansa a l'Escola' és una iniciativa que, a través de la dansa tradicional, fa que els alumnes de les escoles públiques de primària de la ciutat treballin aspectes com l'expressió i el llenguatge corporal.

L'Esbart s'encarrega de la formació dels mestres i de la coordinació del projecte. Susanna Mula és mestra de dansa de l'Esbart.

Susanna Mula

Les professores fan un treball excel·lent. I cada any es veu una millor en els nens.


De la seva banda, els professors de primària destaquen la dansa com un bon complement de la formació acadèmica. Cristina Felip és professora del CEIP Pins del Vallès.

Cristina Felip

Avui posem en comú el treball de tot el curs. Als nens els agrada trobar-se amb amics d'altres centres.


Els membres de l'Esbart han obert l'acte amb diversos balls tradicionals. Els alumnes de primària han pres el relleu amb la seva actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.