Museu i entitats clouen avui el 'Patrimoni Viu 2008'


  • Comparteix:

El Monestir serà el protagonista de 'Patrimoni Viu 2008' que tanca aquest diumenge després de quatre dies d'activitat. Durant tot el matí els santcugatencs en podran conèixer la història i l'arquitectura de la mà de diferents entitats de la ciutat.

Si la dansa, la música i les tradicions han estat l'eix de les activitats dels primers dies de les jornades, 'Patrimoni Viu 2008' clourà aquest matí amb diferents tallers i xerrades sobre el Monestir.

Les activitats començaran a les deu del matí amb una demostració de l'Escola Municipal d'Art que durant cinc hores mostrarà com es creen els capitells al Claustre del Monestir. Una hora més tard els més petits podran escollir quin és el seu capitell preferit.

A més, a la una del migdia Pep Blanes acostarà la figura d'Arnau Cadell en una xerrada al Claustre.

D'altra banda la plaça de l'Om acollirà un taller i una xerrada des de les 12 fins les dues que ajudaran a conèixer nous elements de la tradició de la ciutat. A la mateixa hora els més petits podran participar en la gimcana 'El tresor secret del monestir' que es farà a la plaça d'Octavià a la mateixa hora que servirà per tancar les activitats de la primera edició del 'Patrimoni Viu'.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha remarcat que aquesta vol ser una activitat amb continuitat.

Lluís Campins

Volem que això és repeteixi cada any. Aquest any ha estat una revetlla del patrimoni.


Els actes han comptat amb la col·laboració de Cugat.cat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.