Lluís Claret obre divendres el 5è Festival de Música de Cambra del Claustre


Temes relacionats

Les Joventuts Musicals donen el tret de sortida al 'Sant Cugat Música a l'estiu' ( 4/jun/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El 5è Festival de Música de Cambra al Claustre del Monestir arrenca aquest divendres amb un concert del violoncelista santcugatenc Lluís Claret. El cicle, que s'allargarà fins el 18 de juliol, comptarà amb cinc concerts de música de cambra. El festival s'emmarca en la 1a edició de 'Sant Cugat Música', que pretén unificar la gran varietat d'activitats musicals que es desenvolupen durant l'estiu.

El concert d'aquest divendres consta de dues parts. La primera estarà formada per peces de Beethoven, Bach i Sandaran, interpretades per Lluís Claret en solitari i conjuntament amb Anna Mora i Daniel Claret. La segona, amb Bruch i Txaikovski, anirà a càrrec de Damien Ventula.

La 5a edició del Festival de Música de Cambra s'emmarca en el 'Sant Cugat Música', que vol potenciar concerts professionals i amateurs, activitats pedagògiques i conferències a l'entorn de la música.

Escoltem el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Volem aglutinar les activitats i endreçar tot el panorama musical de la ciutat.


El primer concert del Festival de Música de Cambra tindrà lloc aquest divendres a les deu de la nit al Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.