La llibreria Pati de Llibres farà tres tallers relacionats amb la literatura durant el mes de juliol


  • Comparteix:

La llibreria infantil i juvenil Pati de Llibres organitzarà durant el mes de juliol tres tallers relacionats amb els llibres, la lectura i l'escriptura. Destinats als nens de zero a 15 anys, els tallers inclouran des de contes amb massatges per als nadons fins a lliçons d'escriptura creativa per als joves.

Una de les dues sòcies de la llibreria, Sònia Gómez, explica l'objectiu d'aquests tallers.

Sònia Gómez

El que volem és que a la llibreria hi hagi diferents activitats per fer que la lectura no sigui només agafar un llibre i llegir-lo en solitari.


El primer dels tres tallers, titulat 'Contes sobre la pell', buscarà introduir els nadons al món de les lletres a través de la veu, les imatges i el tacte. L'educadora i narradora Elena Andrés mirarà d'afavorir la creació de vincles entre els pares i els infants a través de la literatura.

El segon taller es diu 'Una, dos, tres palabras... Y hacemos un cuento', i va destinat als nens de tres als vuit anys. L'activitat consistirà en la creació d'un llibre propi a partir de les paraules que escullin els participants i les indicacions de la il·lustradora italiana Roberta Gorni.

El tercer taller consisteix en un curs de literatura creativa, i oferirà als nens i joves de vuit a 15 anys diverses tècniques per aprendre a escriure. Les lliçons aniran a càrrec de l'escriptora Esmeralda Berbel, professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.