El Teatre-Auditori celebra 15 anys amb la mirada posada en l'ampliació de l'equipament


Temes relacionats

El Teatre-Auditori guanya 10.000 espectadors en un any (10/jun/08)


  • Comparteix:

Vista exterior del Teatre-Auditori

Vista exterior del Teatre-Auditori

'És imprescindible dotar el Teatre-Auditori d'una sala annexa'. Ho ha dit el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, en referència a la futura ampliació del Teatre-Auditori amb una sala de petit format. Aquesta mesura, que s'ha de tractar en el futur Pla d'Equipaments de la ciutat, és el principal repte de futur d'aquest equipament que enguany celebra el 15è aniversari.

Escura considera molt important dotar la ciutat d'una sala més petita, per acollir aquells espectacles que no tenen un públic potencial tant ampli com els concerts de música de Joan Manuel Serrat, Manolo García, Antònia Font o Luis Eduardo Aute.

Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons'.


Xavier Escura

Personalment crec que és imprescindible la sala annexa per donar més joc a les entitats i donar més intensitat al petit i mitjà format.



El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, s'ha felicitat per l'èxit de públic de la temporada que ara es tanca amb 10.000 espectadors més que l'anterior.

Tugues ha explicat que la clau per celebrar els 15 anys és programar 25 propostes que recordin el 15è aniversari i sorprenguin l'espectador.


Pep Tugues

La nostra proposta de setembre a desembre serà fer actes que recordin els 15 anys i sorprenguin l'espectador.


Tant el director del Teatre-Auditori com el tinent d'alcalde de Cultura han destacat el caràcter pioner de l'equipament municipal quan va néixer l'any 1993. Un teatre amb un aforament gens habitual en ciutats de la mida de Sant Cugat i que ha servit d'exemple per moltes altres poblacions des de llavors.

Tugues ha destacat també la importància de poder contractar de cara al futur més actuacions del mateix espectacle. Aquestes 'mini-temporades' facilitarien molt, ha dit Tugues, les opcions d'atreure més varietat d'artistes i muntatges.

De cara a la programació commemorativa dels 15 anys, Tugues ja ha confirmat alguns espectacles teatrals que conformaran l'oferta de després de l'estiu. Així, actors locals com Emma Vilarasau o Ramon Madaula, arribaran al Teatre-Auditori amb els muntatges 'Espectres' i 'El llibertí', respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.