'Patrimoni Viu' tanca amb èxit i amb la vista posada en una segona edició


Temes relacionats

El tercer dia de la jornada 'Patrimoni Viu' aplega un nombrós públic (15/jun/08)

Una conferència d'Antoni Bardavio inaugura les jornades 'Patrimoni Viu 2008' (13/jun/08)


  • Comparteix:

Les primeres jornades de 'Patrimoni Viu' tanquen amb una molt bona acollida, segons els organitzadors. Durant els quatre dies d'activitats, els tallers han rebut una assistència mitjana d'una trentena de persones, mentre que els espectacles han aconseguit omplir la plaça de l'Om. Davant aquestes xifres, les jornades tindran una segona edició.

Els bons resultats de les primeres jornades de 'Patrimoni Viu' han consolidat la idea del Museu de fer una segona edició. D'aquesta manera, l'edició d'enguany a donat el tret de sortida a unes jornades que es repetiran de forma anual amb un eix temàtic en cada edició. Ho explica una de les organitzadores, Helena Minuesa.

Helena Minuesa

El 'Patrimoni Viu 2008' era un tret de sortida. De cara els propers anys tindrà un eix temàtic a través del qual giraran les activitats.


Enguany, les jornades han aplegat diverses vessants de la cultura i la tradició local. Els santcugatencs han pogut gaudir de la gastronomia, la dansa, el folklore, la música i la història de la ciutat. Escoltem alguns dels assistents a les diferents activitats.

Participants

Em sembla bé, hi una mica de tot. / Està molt bé que es doni a conèixer. / Són una mostra de la vitalitat associativa. / Molt bé.


L'edició 2008 ha comptat amb la participació de 16 entitats de la ciutat. L'eix temàtic de l'edició 2009 encara està per concretar.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.