Èxit d'inscripcions al curs internacional de cant de Camerata Sant Cugat

Cultura

Publicat el 17/jun/08 per Anna Bernadó

Les inscripcions per participar al 5è curs internacional de cant s'han exhaurit un mes i mig abans que finalitzi el període per apuntar-se. Una trentena d'alumnes gaudiran de les classes de cant organitzades per Camerata Sant Cugat entre el 7 i el 12 de juliol. El concessionari Autocugat dóna suport a la iniciativa per cinquè any consecutiu amb 6.000 euros.

La 5a edició del curs internacional de cant arriba aquest estiu consolidat i anunciat a més de 30 països. El programa, adreçat a 15 alumnes de formació i 15 de perfeccionament, compta enguany amb una desena de professors que impartiran classes de cant, d'afinació de la veu i d'expressió teatral, entre d'altres.

Escoltem el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

Tenim totes les places plenes. Vénen 30 alumnes de diversos països.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El gerent del concessionari Opel Autocugat, Josep Maria Negre, explica els motius que el porten a donar suport a la iniciativa.

Josep Maria Negre

Intentem donar suport a les iniciatives de cultura arrelades a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El curs ha agafat ressò internacional i aquest any acollirà prop de cinc alumnes de fora de l'Estat espanyol. Encara continuen obertes les inscripcions per participar al curs com a oïent.

A més, la Fundació Aragall continua col·laborant amb el curs i portarà les dues sopranos guanyadores del primer i tercer premi Jaume Aragall 2008, Yasuko Sato i Diana Tugui, respectivament. Ambdues actuaran al tradicional concert que clourà el curs el 12 de juliol al Claustre del Monestir.